ЗАЯВА про отримання відео із бодікамери поліцейського, у випадку фіксації ним правопорушення на бодікамеру (наприклад за ст. 130 КУПА)

Начальнику Управління

патрульної поліції у Харківській області ДПП

Стрижак Альоні

61033, м. Харків, вул. Шевченка, 315-а​

ЗАЯВА про надання відео

«____».08.2023 року відносно мене, ФІО, було складено протокол серії ААА № 0000000 про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 130 КУпАП, за те, що у відопдвіності до протоколу 01.08.2023 року о 22 год. 11 хв. за адресою: м. Харків, по вул. Шевченко, я керував транспортним засобом BMW д.н.з АХ 12__ AМ, із ознаками алкогольного сп’яніння та відмовився від проведення огляду на стан такого сп’яніння.

Відповідно до ст. 268 КУпАП, -

1. Прошу надати копії відеозапису з нагрудних відеокамер всіх співробітників поліції, які були присутніми на місці оформлення адміністративного матеріалу за адресою: м. Харків, по вул. Шевченко, при складенні протоколу про адміністративне правопорушення ААА № 000000 та оформленні інших документів відносно ФІО у період з 21 год. 00 хв. 01.08.2023 року до 23 год 00 хв 01.08.2023 року.

Просимо відповідь Укрпоштою НЕ надсилати, а просимо про готовність повідомити за телефоном – 050-000-00-00, я особисто заберу відповідь із Вашого відділу.

23.08.2023 р. ________________________ / ___________________________________

Додаткова інформація - водій також може звернутися до адвоката, та адвокат може спрямувати адвокатський запит до УПП в Харківській області, та відповідь буде надана протягом 5 робочих днів, або скоріше. У випадку звернення безпосередньо водієм до УПП можуть бути складності, бо відповідь можуть готувати тривалий строк, а саме до 30 днів. Разом із тим, строк зберігання деяких відео із бодікамер поліцейського складає всього 30 днів (по ст. 130 КУпАП - 3 місяці), тому за таких обставин шанси отримати це відео із поліції різко знижуютсья.

Последнее редактирование:
Верх